Om oss

Aksjeservice har siden 2006 levert tjenester og løsninger for håndtering av aksjonærrelaterte oppgaver. Vi leverer løsninger til norske bedrifter og konsern i alle størrelser og har kunder med alt fra én til mange tusen aksjonærer – spredd over hele landet. Samlet har våre kunder flere hundre tusen aksjonærer i sine selskap. Aksjeservice er det eneste selskapet i Norge som har spesialisert seg utelukkende på håndtering av aksjer og aksjonærforhold.

Formål

Selskapets formål er: Utvikle og tilby systemer og tjenester for registrering av aksjer. Videre skal selskapet tilby nødvendig systemer og tjenester rundt administrasjon og håndtering av dette for kunder og brukere.

Historie

Selskapet ble stiftet i 2006 som en følge av gründernes eget behov for effektivisering av aksjebøker og innrapportering til Altinn og aksjonærregistret. Alle systemer er egenutviklet og bygget etter norsk aksjelovgivning. I starten var tjenestetilbudet begrenset til elektronisk aksjebok og en møteplass for kjøp og salg av aksjer, men har siden den gang blitt utvidet med ulike moduler som kunder har etterspurt. Per i dag er vi en totaltilbyder med løsninger for store selskap, små selskap, konsern, finansinstitusjoner, forvaltningsselskap, meglere etc.

Selskapet ble opprinnelig etablert i Tønsberg, men åpnet allerede i 2007 en avdeling i Oslo. I 2008 valgte man å flytte hele driften til Oslokontoret da de fleste kundene var lokalisert i eller rundt Oslo før man i 2009 flyttet hovedkontoret til Billingstad hvor vi fremdeles holder til.

Fagmiljø

En viktig del av selskapets styrke er fagmiljøet. Våre ansatte har primært økonomisk bakgrunn fra bank, revisjon og regnskap i tillegg til mennesker med IT-bakgrunn. Felles for alle ansatte er at de har høy fagkunnskap, integritet og en gjennomføringsevne basert på erfaring og kompetanse. Vi er i stadig vekst og ser hele tiden etter dyktige mennesker som kan komplementere selskapet. Send gjerne inn en CV og åpen søknad om du mener du kan tilføre oss noe, og trives sammen med andre kunnskapsrike og dyktige medarbeidere i et spennende selskap og miljø.

Eiere

Selskapet eies av et tyvetalls private investorer og investeringsselskap.

Telefon: 

66 77 37 30